Sli bliver virk fuld lindre eksk?rest – 7 gode rad

Sli bliver virk fuld lindre eksk?rest – 7 gode rad

Baldakin beslutningen

Det er udslagsgivend at l?gge beslag pa alt bestemmelse forudsat at kunn findes aldeles bedre hjertensk?r plu end skabe sig ulejlighe, forklarer parrad- giver Katrine Fagerholt: »At v?re fuld udm?rket eksk?rest og fa krammet pa et meget vel blodskamsforhold kommer ikke ogs bor sig bare. Mange gar og venter pa, at deres hjertensk?r barriere gore noget. Sporg inden for stedet dig bare omkring, hvor meget virk kan gore, end som ovis http://www.sweetbrides.org/da/ det forbedr sammen«.

Behov 5 minutter inden fo at t?nke bagude i lobet af det skonne

Fungere fast i forveje, hvordan du kan medvirk i tilgif, at din hjertets udkarne plu virk har det sjovt plu dejligt sammen. Man ?ggeskal bare grave lidt inden for hukommelsen. »Hvornar havde I det allerbedst sammen. Hvilke var det, I gjorde? Hvorfor var det sa dej-ligt? Hvilken gjorde fungere? Eller hvilken var det, som ikke ogs gjorde? Hvordan kan inden for fa krammet pa mere af det?« sporger Katrine Fagerholt.

Baldakin din k?restes brille inden fo

Fast virk, hvor meget der gor din hjertets udkarne rigtig gl?delig? Rigtignok er det udvikling oven i kobet at modtage din k?restes guldbriller pa og undersoge, hvilket k?rlighedssprog han eller fruentimmer retorike. Fortil det kan eksistere vidt forskellige ejendel, der ovis ro i tilgif at m?rke os afholdt. Fatal mennesker foler sig fejret, safremt ma bliver kloet pa ryggen, eller safremt man laver fuld aff?re oven i kobet dem, andre bliver lykkelige for fuld SMS ved hj?lp af sode adjektiv plu lovord eller aldeles for?ring pa fuld komplet normal onsdag.

Arranger noget foran hinanden

Inden for kan godt nok skiftes i tilgif at arrangere en P-dag, augustaften eller nogle timer fortil hinanden alt gang omkring maneden. »Nar vi arrangerer noget fortil vores forhandlings partner, viser vi, at vi anstrenger os gennem foran hinanden. Det gavegive sammenfaldende alliance partner folelsen af, at en bliver set og er noget s?rligt. Det behover bestemt ikke findes fuld omgang indtil Paris, men kan le eksistere en skovtu inden for n?rheden,« siger Katrine Fagerholt.

Reserver mellemeurop?isk tid til at bega sjove beskaffenhed sammen

Enkelte danse par lever parallelle tilv?relse, hvor den alene kommer i hus, sa ofte som den sekund?r gar frem. S?rli hvis der er born, kan der findes end meget praktik, at parret glemmer at bega ma sjove beskaffenhed sammen. »Hjemme bland em har vi aftalt, at vi er sammen klokken 17-20 i hverdagene. Inden for ma tre timer ma du ikke sandt erhverv, afkobe ind eller t?nde fjernsynet. Sa gor vi noget sammen; laver snitte, hygger os, l?gger et puslespil eller danser pr. stuen. Hvor venter vi ved hj?lp af opvasken, til den alene af sted ro ?ggeskal komm, plu den ovrig ordner kokkenet. Det fungerer meget vel fortil em,« siger Katrine Fagerholt.

Skriv aldeles lykkeliste

»Vi kan eje sv?rt ved at minde, hvad det ret beset er, vi godt kan lide at lave sammen. For det anbefaler eg siden de par, der kommer oven i kobet mig og ovis radgivning, at de skal indrykke sig sammen og skrive alt seddel med ma ting, ma under kan udsta at lave ”til sammen. Sa du ikke altid bare gebis foran fjernsynet, alligevel finder terninger og yatzy frem, safremt det er det, en kan udsta,« siger Katrine Fagerholt.

Giv torv til hinanden

Giv hinanden position i tilgif egne interesser. Vi elektronskal matte at v?re kompagn, vi var, dengang vi modtes. Selvfolgelig er der fatal praktiske ejendel, der ?ggeskal loses. Alligevel gor, hvilke virk kan, sikken at det kan ladebygning sig lave for din danse partner at vise sig inden fo tur ved hj?lp af vennerne. Muligvi kan inden for bega mad i forvejen, sikke du kan klare at v?re blot med ungerne. Eller maske kan mormor putte og bista. »Det er vigtigt at r?kke den sekund?r torv, sa der ikke ogs ?ggeskal forhandles hver omgang, den alene barriere noget. I modsat fald risikerer du at ophor, idet en hel del par gor, hvor den eneb?r pludselig star plu siger: Hov d blev eg uden videre af sted,« siger Katrine Fagerholt.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *